Om fit-PC2 og fit-PC2i

fit-PC2 specifikationer
fit-PC er en komplet PC, den kører både linux (Ubuntu), Windows XP home eller Windows 7 Professional, 1 GB RAM, 160 GB 2½" SATA harddisk.
Se specifikationer.

fit-PC2i specifikationer
fit-PC2i er en komplet PC med to Gigabit ethernetporte, wireless og seriel rs232 port. Den kører både linux (Ubuntu), Windows XP Home og Windows 7 Professional.
Se specifikationer.

En grøn PC, der giver mening
Vi har taget fit-pc til markedet i Danmark og Holland fordi vi mener, at et så enestående produkt fortjener en plads i markedet, specielt i disse tider med fokus på energiforbrug, ressourceforbrug og bæredygtig økonomi. Og ja, vi skaber en forretning på at bringe fit-pc til markedet.

fit-pc'en er ikke alene den PC, der bruger mindst energi, men på grund af den beskedne størrelse forbruges der kun en brøkdel af de materialeressourcer i produktionen af en fit-pc, som der buges på en traditionel PC.

At producere i miniatureformat er et mål i sig selv i hele værdikæden helt frem til den fragtomkostning, der er til slutbrugeren. VI kan sende en fit-pc til vore kunder i en almindelig A4 boblekuvert.

fit-pc er produceret i Israel under hensyntagen til de strengeste miljøkrav, herunder arbejdsmiljø.fit-pc.dk / ProcessConnect A/S   -  Solagervej 10  -  8250 Egå
Tlf. 86 74 22 00   -  E-mail: jk@fit-pc.dk   -  CVR-nummer: 29 14 42 30