Nyheder

Compulab frigiver fit-PC3
Vi kan nu tage i mod bestillinger på fit-PC3 (priser bliver opdateret snarest), dog er første produktionsbatch et test batch. Vi vil derfor råde vores kunder, afhængig af hvor kritisk et miljø PC'en skal monteres og bruges i, til at væbne sig med et par ugers tålmodighed, til næste batch.
Der er naturligvis fuld garanti på disse PC'er, men vi ved af erfaring, at der kan være bugs og "børnesygdomme" i den første produktion. Se specifikation på fit-PC3 her.

 

Verdens mindste og grønneste PC familie har fået et nyt medlem: Den nye fit-PC2i, som især henvender sig mod netværks- og industriapplikationer.

Baseret på Intel Atom Z5xx CPU er dette den mindste af sin slags på markedet. fit-PC2i inkorporerer toGbit Ethernet porte, seriel port og tager fat på det stigende krav, der er om lav energi servere, firewalls og industrielle PC'er.
Læse mere her...

fitPC sidste nyt
Dollaren er steget lodret til vejrs og elektronik komponenter er også steget, hvis ,man overhovedet kan få dem på verdensmarkedet.
Alt det har betydet, at vi har måttet sætte priserne op på fit-pc produkterne.Widex sparer energi med fit-PC
Widex A/S, den verdenskendte danske producent af høreapparater, bygger nyt hovedsæde i Allerød i Nordsjælland. Der installeres 75 fit-pc'er til at styre informationsskærme i det nye hovedsæde. Kurt Nielsen fra fit-pc.dk afleverer de 75 små.
Læs mere her...Hastighed
fit-PC2 bruger det ekstremt energibesparende chip-set Intel US15W SCH og Atom CPU'er fra "Z" serien. Det koster selvfølgelig at være grøn. Der er ingen forskel at mærke på denne PC og alle andre med Atom CPU'er. Hvis der endelig er noget så opleves fit-PC2 egentlig hurtigere til at vise video. Den er forbavsende kompetent til at vise videoer og spille musik. Af hensyn til forbruget bruger fit-PC også en standard SATA 2½" harddisk, det er på linie med alle andre fabrikater.

fit-pc.dk / ProcessConnect A/S   -  Solagervej 10  -  8250 Egå
Tlf. 86 74 22 00   -  E-mail: jk@fit-pc.dk   -  CVR-nummer: 29 14 42 30